MERONIA
Detalii lucrare
  400 pag
  11 hărți
Format 14,5 x 22,5
ISBN
978-606-750-032-5
Pret: 49,98 RON
Comanda

Istoria Romanilor. Date. Fapte. Oameni

Colectiv. Coordonator: Valentina Bilcea. Cuvânt-înainte: Adrian Cioroianu

Cine ştie Istorie, ştie mult din întreaga poveste a societăţii umane: ştie şi despre războaie, dar şi despre sistemul bancar; şi despre arme, dar şi despre modă; şi despre câmpuri de bătaie, dar şi despre saloane diplomatice; şi despre marile erori ale umanităţii, dar şi despre marile ei victorii politice, sociale, economice, culturale sau chiar sportive!

 

Asemenea informații vor găsi și în volumul de față, cu date selectate din toate domeniile, cu schițe biografice ale celor mai relevante personalități, cu hărți semnificative, cu anexe care întregesc cronologia (recensămintele, constituțiile etc.).

 

Un astfel de volum este nu numai o necesară introducere într-o perspectivă generală asupra istoriei noastre, ci este şi un însoţitor permanent. Celor care citesc cărţi despre istoria noastră le recomand să aibă mereu o astfel de cronologie la îndemână – pentru a avea tabloul general al epocii şi pentru a putea verifica, în orice moment, contextul în care una sau alta dintre istoriile noastre s-au consumat.

Adrian Cioroianu

Din aceeasi categorie